Styrketräning

Höst = inneträning

Jag har tidigare haft som mål att ta 100 kg i marklyft. Det står fortfarande på min bucket list. Helst vill jag kunna ta 100 kg redan nästa år.

För när jag är stark, smidig och kan använda kroppen till det jag vill så ser jag inget negativt med min kropp. Jag har kanske inte den bästa hållningen och min mage fyller ut över byxlinningen. Men det är ingen annan som har problem med hur jag ser ut så varför ska jag?

Tyvärr har jag lite svårt med att uppfylla mål i min träning. När någonting blir för monotont och jag gör det ”bara” för att klara ett visst mål så tappar träningen sitt syfte för mig. Träning ska inte vara ett tvång, utan i grunden något som är roligt att utöva (nåja kanske inte alltid men för det mesta) och som berikar mitt liv. Just nu cyklar jag inte så värst mycket, det var ett par veckor sedan jag stack ut i skogen med hojen senast. För att det är mörkt, kallt och blött. Jag hatar det! Hatar det här vädret, det jävla novembervädret. Har ingen lust.

Den bästa cyklingen är på våren då man precis kan ge sig ut i kortärmat, det är fullt av vitsippor i skogen och stigen är snustorr.

Det är nu inneträningen är som bäst. För det finns ingenting där ute att gå miste om, snarare fly undan från ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rund är också en form! 6 november, 2014 at 19:52

  Tycker du är fantastisk! Önskar att alla tjejer kunde vara nöjda med sig själva och se sin kropp och sitt sinne med positiva ögon. :-)

  Kram på dig!

  • Reply dessi 8 november, 2014 at 14:43

   Vad go du är! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.