Landsväg, Mountainbike

Husmorstips mot oljefläckar

DSC_0008

DSC_0009

DSC_0010

Att få oljefläckar på cykelkläderna är lätt hänt. Avalo tipsade mig om galltvål när jag råkade välta mig själv över hennes cykel så jag fick ett stort kedjemärke på min fina vita klubbtröja. Jag hällde rikligt med galltvål på oljefläckarna, väntade en stund och så gnuggade jag loss! Man får gnugga hårt för att det ska försvinna.

Alla märken är inte borta, men nu syns det iallafall betydligt mindre än innan. Galltvål kan man köpa på Clas Ohlson eller på ett större matvaruhus. Jag köpte min flaska på Ica Maxi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Niklas 23 juni, 2013 at 20:23

    Tack för tipset med Galltvål. Vita klubbkläder här med :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.