Foto

IRONMAN Kalmar 2012

Idag fyller jag 27 år. Det firades med att åka ner till Kalmar för att se Sveriges första IRONMAN. Jag har sedan ett halvår tillbaka fascinerats över triathlon. Löpningen har jag i bagaget, cyklingen är på G och den vill jag utveckla men simningen har jag typ noll erfarenhet av. Men jag gillar grejjen med triathlon. Tycker det verkar himla skoj.

När vi kom fram till Kalmar hade många av de snabba hunnit byta från cyklingen till löpningen men vi såg ändå några cyklister med feta cyklar och aerodynamiska hjälmar. Det pirrade till i hela mig! Det var precis som om det var några slags övermänskliga personer jag såg swisha förbi, några superhjältar. Men det är väl lite det de är de som sysslar med IRONMAN – superhjältar.

På löpningen hann jag se Alex, Sofie och Lina! Lina hann jag till och med hejja på och hon kände igen mig. Hemskt roligt att få se henne in action! Och vilken finfin tid hon gjorde sen. Kapade av nästan 35 min från förra året. Hejjade på Jonas Colting också som tävlar igen efter en höftoperation 2010. Vann gjorde tysken Jan Raphael. Förste svensk var Jonas Djurback och första svenska var Åsa Lundström.

Imorgon vankas det Paleo/LCHF-kalas här hemma och min vän Tilda kommer hit lite tidigare för att hjälpa mig att baka. Natti! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Västgötskan 19 augusti, 2012 at 14:42

  Jag fascineras och inspireras också av triathlon.
  Vad kul att du fick vara på plats och titta. :-)

  Och grattis!! :-)

  • Reply dessi 20 augusti, 2012 at 13:53

   Tack!! :)

 • Reply Jennie 19 augusti, 2012 at 19:13

  Grattis på födelsedagen! :D

  • Reply dessi 20 augusti, 2012 at 13:53

   Tack Jennie! <3

 • Reply Lina 19 augusti, 2012 at 21:36

  Grattis i efterskott!

  Roligt det var och se dig i Kalmar :) En fantastisk dag, är så lycklig! :)

  • Reply dessi 20 augusti, 2012 at 13:52

   Tack! :) Det förstår jag, nu är ju en IRONWOMAN gaddamnit! Njut! :D

 • Reply Richard J. 20 augusti, 2012 at 12:40

  Jag tog morgonskiftet och plåtade simningen, cyklingen och när täten började springa. Kul att se dina bilder från andra halvan. :)
  Och grattis (i efterskott)!

  /R

  • Reply dessi 20 augusti, 2012 at 13:52

   Och det gjorde du riktigt bra. Snygga bilder! :) Tack!

 • Reply Tommy 20 augusti, 2012 at 17:36

  Grattis i efterskott! :)

 • Reply Niklas 20 augusti, 2012 at 21:57

  Riktigt fina bilder!
  (å grattis i efterskott)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.