Foto

Jag är med drönare!

Oh happy days! :D

Jag har funderat i ett år på att skaffa mig en drönare. Men det är först nu jag känner att den kan komma bra till användning i mitt jobb som fotograf.

Det stod mellan två eller tre olika modeller av drönare, alla från DJI. En DJI Mavid Pro 2 var på toppen av listan, men med prislappen på ca 20.000 kr kände jag att det skulle bli en för stor investering som kanske skulle börja löna sig om ca två år.

Valet föll till slut på en DJI Mavic Air som är betydligt mer prisvärd. Jag fick den här om dagen och igår testade jag den tillsammans med Fredrik. Det var blåsigt och väldigt kallt ute, men premiärflygningen gick ändå tillfredsställande bra. Jag kunde starta den, manövrera den och landa den mjukt i gräset.

På lördag ska jag använda den i skarpt läge då jag ska flygfota en sjötomt i Valdemarsviks skärgård. Iiih!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.