Livet

Jag blir liksom irriterad av värmen

Värmen trycker, det har vi alla upplevt de senaste dagarna. Jag orkar inte med många knop utan får snällt vänta till eftermiddagen/kvällen med dagens äventyr.

Igår åkte vi till stranden utanför Motala och åt sedan middag på Farfarstugan i Övralid. Det var ju fint och sådär, men det är lite frustrerande att inte få utlopp för sin äventyrslystenhet och upptäckarsjäl i värmen. Jag blir liksom irriterad av värmen. Bekymmersrynkan mellan ögonbrynen kommer fram och det mesta är bara fel. Känns dumt att vara såhär, för när man sitter där i vinter så kommer man ju längta tillbaka..

Någon mer som känner som jag?

DSC_8447
Ironiskt nog kan jag alltid klämma till med ett leende på bild. Men här är jag nog allt lite glad. Vättern är kall! Mmmm :)

DSC_8470

DSC_8473

DSC_8548

DSC_8561

DSC_8556

DSC_8586

DSC_8591

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.