Träning

Kettlebells på Frisk

Jag tränade förr på Frisk inne i stan. Det är ett bra gym, men när jag började på mitt nuvarande jobb så fick jag gymkort på Feelgood och började därför träna där istället. Feelgood är bra, men ibland saknar jag kettlebells och annat som är bra med Frisk. De har bland annat gratis Redken-shampo i duschen och man kan hyra handduk i receptionen för en liten summa varje månad. De har också kettlebells- och TRX-pass som man kan gå på.

Idag gick jag dit för att testa deras nya CrossFit-area. Jag fokuserade på överkroppen och testade en rolig och effektiv övning som heter Double arm snatches to press (ca: 1:08 min in):

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.