Diet, Träning

Torsdag: matdagbok & träning

Såhär ser en riktigt bra dag ut för mig, både näringsmässigt och träningsmässigt när jag viktminskar. Att träna tre timmar idag har inte varit jobbigt, det har mer varit lurigt att komma på vad det är jag ska träna.

Raska promenader eller Power Walks (hatar det ordet!) räknar jag som träning eftersom jag är ombytt och får upp pulsen. Jag hade hellre sprungit då jag egentligen inte gillar att gå speciellt mycket (det går för långsamt!), men det går ju inte just nu så jag håller mig till promenader.

Styrketräningen är verkligen något som jag tror jag kommer syssla med ett tag framöver. Det är främst rygg, mage och axlar jag vill fokusera på. Det är roligast och det jag behöver träna upp mest. Jag tog flera PB:n på gymmet idag, bland annat i latsdrag och hantelflyes.

Frukost:
1 st avocado med majonnäs, räkor och stenbitsrom
1 st kokt ägg med majonnäs, räkor och stenbitsrom

Träning:
60 min styrketräning (rygg/mage/bröst/axlar)

Efter träning:
1 st Gainomax recovery bar

Middag:
2 st kycklingschnitzlar med ost och majonnäs

Träning:
60 min Power Walk
60 min cykling

Kvällsmål:
1 st Skyr

Totalt:
Matintag: 1413 kcal
(62,8E% fett, 23,5E% protein, 13,7E% kolhydrater)

Träning: 180 minuter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emelie 30 december, 2011 at 08:40

  Heja, snyggt jobbat!
  Vilken toppendag och bara tre träningstimmar kvar, det fixar du!!

  • Reply dessi 31 december, 2011 at 01:08

   Tack! :) Tyvärr måste jag säga att det är 5 timmar kvar. Kommer inte nå det målet men det gör inte så mycket.

 • Reply Jennie 30 december, 2011 at 10:55

  Hur mycket protein försöker du äta varje dag? Har du något sånt ”mål”?

  • Reply dessi 31 december, 2011 at 01:07

   1,5-2 gram per kilo kroppsvikt är målet.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.