Dagens middag

Köttbullar i gräddsås

To die for!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Karin 10 januari, 2012 at 20:02

  Åh vad gott- blir nog till att härmas!

  Jag kör inte LCHF utan jag kör kaloriräkning. Hade gärna ätit enligt LCHF men när jag påbörjade det under 2009/2010 fick jag otroliga besvär med min galla och återkommande magkatarr. Läkaren sa till mig att jag inte fick äta fet eller friterad mat samt dra ner på grädde och smör. Försöker dock undvika snabba kolhydrater nu.

  • Reply dessi 11 januari, 2012 at 09:42

   Aj då! :( Det lät inget bra. Det som är positivt med LCHF är att man kan anpassa det efter sig själv. Du kan ta bort grädden och smöret och istället satsa på proteinet och ha lite fett till som smakförhöjare.

 • Reply sanna -saos.blogg.se 10 januari, 2012 at 21:03

  Åh det såg riktigt smarrigt ut! :)

  *svar* ja det var det också! Hihi.

 • Reply Malin I Form 10 januari, 2012 at 22:24

  Mums! Ser otroligt gott ut och vet du vad? Från och med måndag blir det rakt igenom LCHF här hemma :D

  • Reply dessi 11 januari, 2012 at 09:40

   Åh! Men så kul! Ingen fas 2 alltså? Kul! :)

 • Reply Åse 10 januari, 2012 at 22:26

  Hej hej!
  Jag är en av de där som fick sig en känga häromdagen – jag läser din blogg varje dag, men har hittills aldrig kommenterat… Jag är urdålig på det; inte bara hos dig, utan hos alla :-(
  Däremot har jag märkt att jag kommenterar mer om man ser inlägget på Facebook – det är inget du har funderat på? Jag följer en annan blogg, healthy prawn, och hon har precis aktiverat ett FB-konto där hennes inlägg uppdateras, och det är helt perfekt! En ide bara…
  Jag tycker hur som helst att din blogg är superbra – jag vill ha mycket dietsnack och mycket vardag ;-)

  Kram från Åse

  • Reply dessi 11 januari, 2012 at 09:38

   Tack för att du skrev nu! :) Det är roligt att se vilka som läser.

   Angående Facebook så har jag bloggen kopplad dit, så fort jag skrivit ett inlägg ploppar det upp där. Är det så du menar? Men för att se det flödet måste man vara kompis med mig där.

 • Reply Ewa Svensson 11 januari, 2012 at 06:10

  God Morgon Dessi!! Hur går det med rivstarten? Min första vecka gick bra :) minus 1,1 kg men nu står jag still :( Kan bero på festen i lördags och ingen motion denna vecka so far. Bara att kämpa vidare. Ha en skön onsdag/Kram Ewa

  • Reply dessi 11 januari, 2012 at 09:40

   Å hej vilket minus! Tokbra ju! :) Jag tappade 0,1 kg vilket inte är tillräckligt mycket med tanke på mitt mål. Jag tar en dag i taget.

 • Reply Tina 11 januari, 2012 at 08:46

  Gillar din blogg skarpt :)) följt den ett tag, men inte blivit av att kommentera.
  Du är en fin inspirationskälla :)

  • Reply dessi 11 januari, 2012 at 09:40

   Tack Tina! :)

 • Reply Sandra B 12 januari, 2012 at 10:06

  Ser verkligen mumsigt ut! Är en sucker för goda såser.. ^^

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.