Cykel, Landsväg

Kul på hjul (med djur)

DSC00989

En grej med att vara ute och cykla så här är att titta på djur. Det tycker iallafall jag. Och Fredrik. Och det är väl tur för jag stannar ju när som helst för att klämma på en katt, klappa en snel hest eller fota tranor (vi ba wtf?). Vi såg dom i en hage när vi just tragglat upp för en asjobbig backe. Kanske var dom på väg till Hornborgasjön som alla andra tranor så här års? Fast Hornborgasjön ligger ju söderut, de kanske flugit lite fel?

Anyways så kändes rundan runt Kolbyttemon som så mycket längre än i fjol. Kanske för att det var över ett halvår sedan jag cyklade 2,5 mil senast? Lite otränad, men lite envis. Bättre kombo än tvärtom.

DSC00991

DSC01001

DSC00993

Tummen upp för sambo som gillar djur!

DSC00995

DSC01002

DSC01006

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rund är också en form! 4 april, 2014 at 17:31

  Det finns nog tranor lite överallt. Har sett två olika par (tror jag) här, när jag varit på väg till jobbet. Inte alls som drar till Hornborgasjön. Vissa går sin egen väg kanske..? ;-)

  Kram M

 • Reply Illvilja 6 april, 2014 at 11:42

  Åh, jag kan inte gå förbi en katt utan att stanna och klappa! (om den vill)
  Och nej, jag förstår mig inte på människor som inte tycker om djur. Rädsla är en sak, men att helt enkelt inte tycka om dem. Näääää.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.