Cykel

Kvällsrull i stan <3

Oj oj! Ett antiklimax infann sig efter att jag köpt min nya cykel. Jag kände mig utmattad. Låg på energi och rörde mig i ultrarapid. Inget läge för att dra ut och cykla då jag kände att det skulle bli en extra stress för kroppen.

Men så idag! Idag har jag lämnat in de sista bilderna till boken! :) Fick lite energi och Fredrik och jag drog ut på en stadsrunda i kvällssolen. Det har varit typ 27 grader här idag och igår. Då var vi i Viggeby och badade Trassel. Men det var svinkallt i vattnet så jag doppade bara rumpan haha!

Det var svinkul att susa fram på cykelbanorna ikväll! Vi cyklade på Haningeleden, bort till Ekholmen, genom Duvkullen, förbi sjukhuset och så hem. Hade så mycket energi och kraft i benen. Det var länge sen jag kände så! Helt vindstilla, ljummet i luften och en superlätt cykel som jag äntligen kan börja använda <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.