Livet

En sensommarkväll

Kontrasterna ändå.. Igår låg jag bara hemma hela dagen (förutom att jag fotade en pytteliten etta) då jag fick min dödsmens. Första dagen är oftast helt åt h-vete. Har ont, är svullen, blir muskelsvag och så ynklig. Ställde in dagens planer och vara bara hemma och kollade på serier.

Idag är jag desto piggare!

För att nämna en bra grej med att bo i stan igen är att kunna promenera till kvällar som dessa! Ikväll grillade vi hos Daniel och Ivana. Vi lånar Trassel över några dagar och kombinerade hundpromenad med transport av oss själva bort till Kanberget.

Väl framme kunde Trassel ligga i gräset och mysa medan vi andra åt hamburgare och potatissallad. När det sen blev mörkt och kyligt gick vi in för att äta äppelpaj och gå igenom Daniels enorma bokhylla med mängder av biografier och romaner. Då önskade jag att jag var en person som kunde uppskatta den typen av litteratur, men det jag är intresserad av är mer träning, hälsa och psykologi.

Vi pratade om att vi skulle framkalla foton från Serbien-resan vi gjorde ihop i april och det är typ det jag ska göra så fort jag skrivit klart det här blogginlägget.

När kvällen var slut gick vi hem på upplysta gator och daggvåta stigar genom ett skogsparti. Det var tyst och helt vindstilla. Det enda som hördes var det svaga ljudet från musiken från stadsfesten nere på Stora Torget.

Imorgon väntar lite jobb med boken och förhoppningsvis hinner vi med Viggeby naturreservat då det ska bli varmt och soligt! Typ 27 grader. Älskade sist vi var där och badade tillsammans med Trassel.

Godnatt!

Btw så håller jag på att låta håret växa ut en smula. Det är svinfult att sidorna är kortare än nacken men tänker att det nog blir jämnlångt om ett par månader. Heja!

Utsikt från ett köksfönster <3
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.