Inlines

Kyligt lugnt inlinespass

Det var nära att jag struntade i träningen idag igen!

Massa saker har hänt som sugit energi ur mig (är väldigt känslig för sådant så jag blir inte plågad om ni undrar..) och när jag kom hem var jag SÅ trött. Jag försökte samla mig en stund och sedan trodde jag nästan det skulle vara för sent att ta sig ut då klockan närmade sig 19. Men det var fin kvällssol ute så jag tog mig i kragen och stack ut. Jag är glad att jag gjorde det. Nu har jag massor av energi och är på mycket bättre humör än innan.

Vädret var bra, näst intill vindstilla, jag hade bara önskat att det varit lite varmare. När jag stack ut var det ca 3 grader i luften. Jag åkte Haningeleden och de hade saltat cykelbanan eftersom det varit så kallt nu den senaste tiden. Det begränsade min hastighet, men det var faktiskt bara positivt då jag upplevde att jag kunde njuta på ett annat sätt. Det är ofta som jag kör hårdare än vad jag borde, det ger bra träningseffekt men ur njutningsperspektiv tror jag lite lugnare är bättre. Variation!

Fredrik kom med bilen och mötte upp mig i Ekholmens centrum då han var på väg hem efter löpträning med Akele. Himla skönt att sätta sig i en varm bil då temperaturen närmade sig nollan.

Imorgon planerar jag ett långpass. Jag tänkte ta med mig min gear till jobbet och utgå därifrån. Det går en cykelväg ut till ett villaområde som heter Ekängen. Har hört att det ska vara fint att åka där. Tror det är 7 km enkel väg. Efter det är det styrelsemöte med Akele där vi ska presentera ett första utkast av nya hemsidan men jag borde hinna med mitt långpass innan. Det finns ju de som är betydligt mer upptagna än jag som klarar av sin träning så det borde jag också göra :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.