Toppform på 10 veckor

Toppform på 10 veckor: Dag 1

Igår var första dagen på min Toppform på 10 veckor-utmaning som Sara startade. Det har gått väldigt bra men jag känner mig fortfarande svullen. Jag äter mindre kolhydrater nu och svullnaden bör därför ha gått ner (känner min kropp väldigt bra vid det här laget). Mensen kommer vilken dag som helst nu och det förklarar troligtvis svullnaden. Som ni vet mår jag riktigt dåligt när jag har mens, och jag ska ta tag i det och skaffa annat preventivmedel som får stopp på fasonerna.

Jag hade tänkt träna på arbetstid igår, men fick ingen tid över att smita ifrån. Efter jobbet skulle jag direkt iväg på möte med Blodomloppet. Ett möte som varade i 2,5 timmar. All min energi sögs ur mig så jag valde att åka hem, äta mat, se lite på TV och sen gå till sängs. Jag inser att det ibland inte går att få ihop det och jag måste inte träna varje dag för att känna att jag gör något gott för min kropp. Men en kickstart på utmaningen hade varit trevligt.

Träningsplaneringen ser ut som följer denna vecka.

Måndag: Vila
Tisdag: Spinning
Onsdag: Långpass inlines
Torsdag: Spinning + inlines
Fredag: Vila
Lördag: Inlines
Söndag: Inlines

Märks det att jag gillar inlines?

Den här planeringen är inte huggen i sten utan mer en inspiration. De dagar det är dåligt väder har jag valt spinning istället men jag vill åka så mycket inlines som möjligt.

Jag har funderat på att ställa upp i Tallin Inlines Marathon och köra halvmaran. Kruxet är att vi åker med färjan från Stockholm samma dag som Fredrik springer Stockholm Marathon så jag får antagligen åka utan honom vilket känns trist.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Snorkkis 3 april, 2012 at 18:01

  Ser ut som ett väldigt bra träningsprogram för veckan. Kul att få köra igång med inlines säsongen på allvar!

  • Reply dessi 3 april, 2012 at 22:38

   :) Tack! Men jag har redan spräckt planeringen. Valde inlines istället för spinning idag. Kan inte hjälpa att jag tycker utomhuslift lockar mer än svettig spinningsal *s*

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.