Listor

Lista!

Hur gammal är du?
Jag är 35, och fyller 36 i augusti.

Hur gammal känner du dig?
För det mesta känner jag mig som 17 eller 25 år. Är barnsligt nyfiken på saker och ser världen på ett lite annorlunda sätt än andra vuxna. Andra vuxna är ett glas vin, jag är sockerdricka!

Vart bor du?
I en fyra högst upp i huset med högt i tak och en jättestor balkong där alla våra cyklar får plats. I Linköping då förstås.

Vad har du gjort idag?
Idag har jag varit ledig pga regn! Som bostadsfotograf får man ibland planera om när det blir dåligt väder. Så jag har varit hundvakt åt Chili, och varit på gymmet och tränat ben. Har också sett avsnitt 4 av nya säsongen av Handmaid’s Tale och ätit min favorithamburgare.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Vår! Och höst.. Jag gillar alla lite svalare årstider. Våren är ju gudomlig med allt som blir grönt och blommar. Hela jag spritter av allt vackert att se på i naturen :) Och hösten är SÅ välkommen om sommaren varit särskilt varm.

Är du beroende av något?
Ja! Tror jag föddes med dopaminbrist eller något för jag jagar ofta de här dopaminkickarna. Är annars beroende av koffein. Det hade lika gärna kunnat vara knark så jag är nöjd.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Det hade varit najs att besöka ett stig-mekka om det hade varit runt 20-22 grader ute, torrt i skogen och om jag haft min e-mtb.. Men får vänta ett tag till.

Vad är du på för humör just nu?
Ganska bra humör. Jag körde skiten ur benen på gymmet ikväll och det gjorde mig så härligt nöjd. Ska snart krypa ner i badet, och efter det ladda mina kameror för morgondagens fotograferingar.

Vilket är ditt favoritgodis?
Jag gillar ju i princip allt godis men något som alltid måste finnas med i påsen är stora sura cola-nappar.

Vilken är din favoritaffär?
Men hallå SVÅR fråga?! I Linköping har vi nästan inga roliga butiker, så jag får säga Åhléns här, och en inredningsbutik som heter 200 kvadrat.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska. Var en jäkla kamp att få upp mig på morgonen när jag började fritids som barn. Jag skulle iväg dit innan skolan minns jag då mamma jobbade natt, och jag fick gå upp runt 5-6 på morgonen om jag inte minns fel.
I gengäld är jag otroligt kvällspigg och har som mest energi då. Vaknar normalt sett runt 9-10 på morgonen numera och går och lägger mig 00-01.

Har du blivit sydd någon gång?
Ja! Fast det minns jag inte för jag var kanske 3-4 år bara. Mamma har berättat att jag ramlade ner från en soffa på förskolan och jag landade så illa så min tand gick igenom huden precis under underläppen. Har ett ärr där nu. Sen har jag tagit bort en stor leverfläck på ryggen när jag var tonåring och där fick jag sy.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Fredrik tvättade min badrumsmatta ikväll. I vår lägenhet har vi två badrum, ett är mitt och ett är Fredriks. Han är bra på att se behov innan de ens har skapats hos mig. Han ligger ofta steget före och det uppskattar jag verkligen hos honom.

Är du blyg?
Det skulle jag inte säga. Men det beror på sammanhang. I stora grupper där jag inte känner någon har jag svårt att ta plats om jag inte blir given den. I små grupper där vi har ett tydligt sammanhang som dessutom är roligt är jag väldigt extrovert. Uppfattas oftast som glad och bubblig, men allt hänger på hur andra behandlar mig och vilken energi de utstrålar.

Vad heter du i andranamn?
Nada! Har inget mellanamn. Sug på den!

Har du något smeknamn?
Ja! Som min blogg heter – Dessi. Det började dock med Desse eller Dessan som barn. Dessi kom till först på gymnasiet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.