Inlines

Lite motvind har ingen dött av…

…Men blivit jäkligt irritera av! Gawd! Vilken motvind! Här skulle jag testa mina nya åk och så kom jag knappt ur fläcken. Men, den biten jag kom så kan jag konstatera att det kändes lite instabilt att köra med så stora hjul, men det vänjer jag mig vid. Jag kommer ju mycket högre upp och vänsterfoten ville vika sig ett par gånger men jag höll mig från asfalten med ansiktet ;-)

Hoppas på bättre väder snart så jag kan ta en långtur. Så länge får jag använda dom som ögongodis. Kanske smeka dom lite.. Mmm :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena 7 april, 2012 at 20:52

  Så det blev ett par helt nya?
  Ett tips: dina gamla skenor kanske passar även på dessa?
  Kan vara bra med en övergångsperiod för stabiliteten…?
  Först vänja dig vid skorna, sedan större hjul..?

  • Reply dessi 8 april, 2012 at 13:01

   Ja! Det gör de förmodligen, jag ska testa :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.