Inredning, Loppis & Antikt

Lite nytt hemma!

Ibland letar vi lägenhet inne i stan, för att det är så meckigt i vardagen att bo utanför stan när det mesta man gör är I stan.. Men så kommer jag över världens finaste hylla på loppis som passar perfekt in i vardagsrummet och då glömmer jag att det är krångligt att bo här.

Muslampan fick jag av mamma när jag fyllde år nu sist. Den har stått i fönstret innan men nu syns den bättre! Och på kvällen lyser den upp hörnet där den står. Faktum är att jag ALLTID velat ha en ”string”-hylla (vet att detta är en kopia fast jag tycker den här till och med är liiite snyggare än originalet faktiskt) med ett elefantöra på, och nu har jag det!

Och så köper vi asfina lakan på H&M home för en spottstyver och trivs liiiite bättre i huset. Jag är rädd för att om vi ska flytta härifrån av praktiska skäl så förlorar jag all den här charmen. Jag vill bo såhär!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 21 november, 2018 at 19:37

    Förstår att det, rent praktiskt, är smidigare att bo i stan.
    Men viktigt att lyssna på hjärtat också. Jag längtar ihjäääl mig till ett hus på landet. Det kanske alltid är så att man vill ha det man inte har (åtminstone för en liten stund). :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.