Inredning

Ny färg i köket!

Det började med att vi målade om en vägg mellan hallen och köket, i en härlig mustig grön ton. Allt är annars i princip vitt i vår lägenhet. Och jag tycker att det är mycket svårare att få en ombonad känsla när allt är vitt på väggarna.

Först hade jag tänkt en rosa färg i köket, så jag köpte en provburk och började måla. Det blev inte bra för att uttrycka mig milt. Nästa försök blev en blå färg, och den färgen i sig var snygg men inte i vårt kök. Det blev för dystert och ”kallt”. Testade med en mycket ljusare nyans av blågrönt, men färgen såg nästan bara helt vit ut. Så den blev det inte! Köpte ytterligare en provburk (4:e eller 5:e i ordningen), och äntligen blev det rätt färg. Är så sjukt nöjd nu och har kunnat skala bort kluttret i köket, väggarna talar för sig själva lixx!

Kolla vad snyggt!

Färgen varierar sig i nyans beroende på tid på dygnet. På kvällen ser den varmare ut, medan den ser ganska kallt ut på dagen.

Vi valde också att inte måla bakom elementen eftersom man inte direkt kommer åt där utan att behöva skruva loss dem. Men det gick åt mycket maskeringstejp vill jag lova! Runt alla fönster, lysknappar, uttag etc.

Såhär såg det ut innan vi målade om. Vitt och sterilt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.