Cykel

Lunchspinning med 90-talsmusik

Jag tycker inte bara om Eriks pass för att han är rakt på sak utan att hålla på och tjoa och tjimma, utan också för hans val av musik. Han spelar sällan musik som är inne just nu, utan musik från 90-talet. Jag går igång på musik som jag minns från när jag var yngre. Från när jag växte upp. Det gör mig lycklig :)

45 svettiga minuter gick förbi i ett nafs men benen gick sig ordentlig genomkörare. Har fortfarande grym träningsvärk från i tisdags! Jag avbokade BodyBalance passet ikväll. Jag är alldeles för stel för det. Det är väl det som är fördelen och nackdelen med CrossFit, det är så grymt bra träning att jag har träningsvärk i tre dagar efteråt.

Nu: En Skyr och en Pepsi max att lyxa till det med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin I Form 10 november, 2011 at 14:35

  Jag har fortfarande inte fått chans att testa CrossFit men vill gärna göra det så hoppas det blir snart!

  Mumsigt mellanmål också ;)

 • Reply Malin I Form 10 november, 2011 at 14:36

  Sv: Glömde ju svara på det andra! Vad kul att du ska dit :D Njaa, läste någon om LCHF-magasinet eller vad den hette.. det kanske kan vara något att spana in?

  • Reply Dessi 10 november, 2011 at 14:52

   Åh ja! :) Det vore kul att träffa Bo Zackrisson igen.

 • Reply Coyntha 10 november, 2011 at 14:45

  Äter du inte lunch när du tränar?
  :)

  • Reply Dessi 10 november, 2011 at 14:52

   Kände mig inte hungrig så det blev en Skyr. Åt frukost sent idag så jag höll mig mätt :)

 • Reply lina 13 november, 2011 at 22:42

  Kul med 90-tals musik!!

  Jag har inte funderat ut något direkt mål med kalmar ännu, men nog är jag bra sugen att förbättra min tid :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.