Träning

Lunchspinning -passet från ovan!

Jag fick mersmak efter gårdagens spinning och eftersom jag inte kände mig sliten så bokade jag in ett lunchpass idag.

Och man kan ju tro att jag gillar shopping för jag hade (såklart) glömt handduk. Fick återigen pinna bort till Åhléns och köpa en stor handduk och en liten för att torka ansiktet med under själva passet. Onödiga pengar, men nu ska jag ta och se till att alltid ha en uppsättning handdukar på jobbet så jag slipper glömma igen.

Jag kom till salen först av alla. Det var mörkt och ingen instruktör sågs till sju minuter innan det skulle börja. Hann undra om passet möjligtvis var inställt. Men så dök han upp! En kille vid namn Erik som skulle visa sig vara den bästa instruktören jag spinnat för (nu låter det som jag har världens erfarenhet men så mycket ska vi inte ta i). Han började med att fråga alla om de behövde hjälp med att ställa in cyklarna, inkl. mig. Jag tog cykeln jag hade haft igår, för även om det krånglade i början så var den rätt inställd när jag lämnade salen igår. Jag höjde styret lite och så satte vi av.

Det var ett enkelt men bra upplägg på passet. Sittande uppförsbackar med rusher och mycket stående som jag faktiskt gillar mest. Erik var tydlig under hela passet och jag visste hela tiden vad jag skulle göra. Tjejen som ledde passet igår kändes oengagerad i jämförelse och hon måste haft micken i munnen för jag hörde aldrig vad hon sa.

Sista kvarten av passet pirrade det i kroppen. Dels för att jag visste att jag inte skulle dö av att köra spinning på LCHF och dels för att passet var så jäkla bra! Visst är det tuffare att spinna utan kolhydrater, men det är inte omöjligt och jag trillar ju inte av cykeln. Det är bara sämre go i benen. Pulsen sticker ju däremot upp i taket :)

När det var slut och jag svettats fem liter svett gick jag fram till Erik och sa hur bra jag tyckte att han var. Jag tror han blev glad :) Tydligen har han alltid lunchspinningen på onsdagar och torsdagar. Jag känner på mig att det blir fler lunchmöten med honom.

På bilden nedan står jag utanför mitt jobb. Den rosa pilen visar vart gymmet ligger. Det näst fulaste huset i stan, men det är ju nära!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Julia 20 oktober, 2011 at 16:01

    Nu blir jag jag också sugen på att gå på spinning! trots att jag i vanliga fall inte alls gillar det…

    • Reply Dessi 20 oktober, 2011 at 22:12

      Vad kul! Jag gillade inte heller spinning förut, men nu när jag inte har så mycket annat val pga benhinnorna så ändrade jag uppfattning :)

  • Reply sofia 20 oktober, 2011 at 20:49

    Vilket är det fulaste huset i stan enligt dig då? ;)

    • Reply Dessi 20 oktober, 2011 at 22:01

      Haha ja CSN-huset på Hamngatan! Butt-ugly! :D

    • Reply Dessi 20 oktober, 2011 at 22:12

      Och ”kannan”, dvs det vit/blå höghuset vid Stångebrogrillen *ryser*

      • Reply sofia 23 oktober, 2011 at 19:32

        Jag kunde inte låta bli när meningen var formad ”det näst fulaste huset i stan…” ;)

  • Reply Florence 20 oktober, 2011 at 21:24

    Vilken konstig fråga från Sofia hörru. Keep up the good work.
    Många Kramar

    • Reply Dessi 20 oktober, 2011 at 22:02

      Haha men mamma! Det var ju en blinkande smiley efter frågan, det betyder att man säger det med lite glimten i ögat :)

      :) = Den glada
      :( = Den ledsna
      ;) = Den skämtsamma / Den flörtiga
      :P = Den retsamma
      :S = Den förvirrade

      Finns fler smileysar här:

      http://sv.wikipedia.org/wiki/Smiley

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.