Livet, Shopping

Från IKEA till Ullared

Sedan igår har jag knappt varit hemma. Det började med att jag tidigt i fredagsmorse hämtade Elisabeth för en shoppingrunda. Jag behövde köpa fler saker till kontoret då jag fått i uppgift att göra det lite mer trivsamt där.

Men vad tusan kan vara öppet klockan åtta en fredagsmorgon? tänker ni. Axfood Snabbgross! Tyvärr hade jag inget kundkort där men fyllde i en ansökan. Jag har nämligen tagit initiativet att införa nötter som snacks på jobbet istället för att folk äter kakor eller frukt, och det har varit väldigt uppskattat och på Axfood Snabbgross handlar man som företagskund momsfritt så det är ju mycket billigare än att smita till Hemköp var och varannan dag.

Efter det åkte vi till Jysk, Rusta, AH:s och IKEA. På AH:s köpte vi kuddfodral för att snygga till fåtöljerna i lunchrummet. Det tog ett bra tag innan vi bestämde oss för vilka färger som skulle passa bäst till fåtöljerna och den röda väggfärgen. Men det blev väldigt bra till sist! :)

På IKEA handlade vi inte så mycket men vi åt lunch. Tycker verkligen om att en köttbulletallrik kostar under 40 kr.

Tillbaka på kontoret var vi strax innan klockan fem och då började vi fixa i ordning och piffa. Elisabeth är verkligen en av de mest hjälpsamma personer jag känner, det ska hon ha stort cred för :)

Sen hämtade jag ett par jeans till Fredrik på MQ och Elisabeth köpte hämtmat. Sen skjutsade jag hem henne och hann vara hemma i kanske 20 minuter innan vi skulle bort till Akeles årliga höstfest. Det blev god grekisk buffé, löparsnack och frågesport om just löpning. Vid halv tolv på natten var vi hemma. Det var bara för mig att gå och lägga mig för jag skulle upp 04:30 nästa morgon. GeKås i Ullared var inplanerat med Frida. Jag var väldigt trött när vi skulle dra oss hemåt vilket också syns på bilden.

Iväg kom vi strax efter klockan fem och framme var vi halv nio. Ingen kö in till GeKås vilket vi var glada för. Vi gick runt i två timmar och jag köpte lite saker som jag velat ha men som jag tidigare inte tagit mig råd till. Frida, som köpte massor med babytillbehör, hade aldrig sett någon komma ut ur varuhuset med endast en kasse ;)

Vi åt lunch på Harry’s som kändes ganska schabbigt men de hade iallafall Pepsi max på glasflaska. Dietandet går väldigt bra trots att jag inte varit hemma så mycket de senaste två dagarna. När vi kom fram till Ullared var jag hungrig efter att kroppen sagt till ungefär en timme innan. Vi stannade till vid ett snabbköp där jag köpte en bit brie. Den stod jag mig sedan på ända fram till lunchen. LCHF är perfekt när man är ute och reser! Man blir sällan hungrig och kan ägna tid åt att upptäcka istället för att äta.

Sen bar det av hemåt. Innan klockan 15 var vi i Linköping och jag kunde visa Fredrik mina fynd :) Jag lade mig och sov i en timme och nu ikväll har vi spelat en omgång TP.

Förresten har jag vunnit en entrébiljett till Fotomässan i Stockholm 18-20 november :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.