Foto, Matdagböcker

Måndag 11 nov

Idag var en såndär fin dag som jag önskar flera dagar vore. Jag var ledig, gick upp tidigt (precis när Fredrik åkt till jobbet) och ett par timmar senare åt jag brunch och tog cykeln in till stan för att fotografera ett vattenfall nära sjukhuset för att testa långa slutartider.

Fick mersmak och tog bilen ut till bäckravinen i Stjärnorp. Det måste vara det perfekta stället om man vill fota rinnande vatten. Där nere i ravinen traskade jag runt i 1,5 timme och när det började skymma åkte jag bort till ett annat ställe för att fotografera Linköpings horisont på andra sidan Roxen. Kom hem till Linköping igen lagom till Fredrik slutat jobbet.

Å så en matrapport på det va? Försöker verkligen hålla nere på sockret nu eftersom jag märker att det gör konstiga saker med kroppen. Och alla kläder från förra vintern är på gränsen till för små. Och HUR kul är det när till och med trosorna börjar bli för små?

Brunch:
Tacofärs med blandade grönsaker

Middag:
Småplock av oliver, osttärningar, fylld paprika och lufttorkad skinka

Snacks:
Oliver och blandade nötter

DSC_5167
DSC_5173
DSC_5188
DSC_5193
DSC_5219

DSC_5235

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Rund är också en form! 12 november, 2013 at 14:11

  Det ser ut som choklad som rinner i ån… Hm, undra om jag (också) tänker på socker? Hehe! ;-)

  • Reply dessi 12 november, 2013 at 14:16

   Haha och Fredrik sa att det ser ut som brunsås. Tänk brunsås!!

   ;)

 • Reply Träningsglädje 12 november, 2013 at 14:54

  hahaha älska chokladbeskrivningen men jag tänkte också brunsås först. och så tänker jag att det är härligt att du tog dig tid att fota. det vill jag med göra, istället för att tänka att jag borde göra något annat.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.