Dagens middag

Mat för själen


Perfekt ugnsstekt oxfilé, kantarellsås, blomkålsmos, sallad.

Inte min dag idag. Jag har varit väldigt väldigt trött och känt mig helt deppig. Jag har börjat äta tillskott av D-vitamin och jag ska försöka sova och träna lite mer. Saknar spinningen nu!

Den här middagen behövdes alltså. För själen och för att motverka sötsug. När man avsockrar sig känns det viktigt för mig att äta god mat. Det går inte att både avstå från till exempel choklad och gott kött med sås. Då får man ju sug efter både socker och fett! Jag mår prima av att äta sådan här mat. Extra gott till kött är blomkålsmos. Det ersätter potatisen på ett jättebra sätt eftersom det är så gott och dessutom slipper man paltkoman. Det är nämligen kombinationen kolhydrater och fett som ger upphov till den här dästa och trötta känslan efter en måltid.

Tack för alla kommentarer i det här inlägget! Jag har varit dålig på att svara på era inputs, men ni ska veta att jag uppskattar när ni skriver!

Jag hoppa en god natts sömn och fotomässa imorrn kommer göra susen för mitt humör :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linnéa i Colorado 19 november, 2011 at 02:19

  YUM

 • Reply mirre 19 november, 2011 at 11:38

  fy vad gott det där ser ut ! vill med äta gott :D

 • Reply Smith 19 november, 2011 at 19:06

  Jag har samma strategi när jag behöver dra ner på kolisarna: rejält med rejäl mat! Det brukar vara ett vinnande koncept. Sömn och annan påfyllning brukar också göra susen när man känner sig nere. Trevlig helg!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.