Shopping

Matchy matchy

Blus från Vila. Nagellack från Mavala.

I eftermiddag ska jag klippa mig! Nacken är längre än längderna vid ansiktet (eller längden i singular, jag har ju ena sidan snaggad) och nu ska jag klippa upp nacken så det blir en rak genomgående linje.

Imorgon är det årsmöte med IK Akele och på söndag ska vi till en kennel som föder upp taxar i alla möjliga storlekar och färger. Jag har i flera års tid velat ha en hund, och speciellt en tax då jag dels tycker de är så in i bängens söta men också för att de är tåliga och uthålliga eftersom de förr avlades som grythund och är vanlig som drivande hund. Drivande hundar är en grupp av hundraser för jakt på småvilt, rådjur och ibland hjort. Efter det är det namngivningsceremoni för lille Tim!

Helst hade jag spenderat fredagskvällen med ett CrossFit-pass men både jag och Fredrik upplever nu kanske den värsta träningsvärken vi haft. Jag har ont i underkroppen och Fredrik i överkroppen. Jag förflyttar mig upp och ner i trapporna här på jobbet och jag är så stel att jag får ta ett trappsteg i taget. Allt tar dubbelt så lång tid. Det är väl det som är nackdelen med att testa nya saker – att man sannolikt har träningsvärk en vecka efteråt och knappt kan gå eller böja sig ner vilket gör att träningen får stå back ett tag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Karin 3 februari, 2012 at 11:38

  Vad roligt att du ska skaffa hund! Själv får jag en liten svart labradorkille om exakt 7 veckor- behöver jag säga att jag längtar något så in i bomben!?

  Trevlig helg! :)

 • Reply Maria 3 februari, 2012 at 16:21

  Vilken härlig färg på blusen! Ger nästan lite vårkänslor… :)

 • Reply Åsa 3 februari, 2012 at 17:48

  Underbar färg! Kan tänka att du klar fantastiskt i blusen du som är så mörk.

 • Reply Maria 4 februari, 2012 at 09:40

  Vilken härlig blus & vad glad man blir av lite färg. Klär dig jättefint!
  Trevlig helg! =)

 • Reply Florence 4 februari, 2012 at 14:44

  Hur söt blus som helst. Halsbandet blev väldigt fint till. Du är en riktig kalaspingla, glöm inte det.
  Kramar

  • Reply dessi 6 februari, 2012 at 09:11

   Gulle! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.