Matdagböcker

Matdagbok 120426

En proteinbar
Kycklingspett med tzatziki och grekisk sallad
Salta nötter
Gratinerad kyckling och broccoli med tzatziki

Dagens utmaningar: Att bli bjuden på Dumle, att hälla upp chips och ostbågar åt gäster som skulle besöka vårt kontor, att veta att Fredrik just nu bakar bullar i köket.

Jag har inte kört någon styrketräning på några dagar nu då jag fått ont i min axel. Axlarna är den muskelgrupp som är lättast att skada så jag tar det lugnt tills det känns bra igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Sofie 27 april, 2012 at 09:19

    Vad gott det ser ut!!

  • Reply malin 27 april, 2012 at 11:02

    finns det något recept på den gratinerade kycklingen??

    • Reply dessi 27 april, 2012 at 11:14

      Det var min sambo som svängde ihop det hela av rester vi hade kvar.

      Jag hade köpt storpack med färska kycklingfiléer som var grillkryddade, men jag tror det går lika bra med okryddad kyckling. Sen körde jag dem i ugnen och åt med broccoli. Igår skivade Fredrik de filéer som blev över och lade i en form tillsammans med broccolin. Lade lite smör, riven ost och flingsalt på. In i ugnen tills osten smält och fått lite färg.

      Duger det som förklaring? :)

  • Reply malin 1 maj, 2012 at 17:28

    duger alldeles utmärkt, blir till o käka det i veckan :) Tack!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.