Jul

Min jul 2020

Jag tycker vintern är så urbota tråkig så jag har sällan något att faktiskt berätta i bild och text. Men kan ni tänka er att julafton bjöd på minusgrader och sol! Efter att ha haft i princip noll soltimmar under hela december så kom äntligen solen.

Julafton spenderades ute i Valla Gård med Fredriks familj. Ett stenkast därifrån ligger Gamla Linköping och i juletid är det så fint där. Har stor lust att ta med mig stativet dit nån kväll och fotografera när det är mörkt med alla ljus.

Getterna får gå ute på Valla gård. Som en saga!

Jag och Bettan håller ställningarna vid grillen

Nån blev glad för sin julklapp! :D

Jag fick svinsnygga Pepsi Max-glas av Fredriks bror Johan!

Några timmar senare var Fredrik och jag hemma igen och bytte julklappar med varandra. Jag gav Fredrik strumpor med taxar på, och en Porge från Lego Star Wars. Den är slutsåld överallt, men jag kom över ett exemplar på blocket.

Av Fredrik fick jag två lego-hajar och nya Game&Watch från Nintendo med Super Mario Bros. Blev himla glad! Julen gick i Legots tecken.

Med julkappsglasen invigda!

På juldagen kom mamma och pappa hit. Vi åt julmat och spelade julklappsspelet och två sällskapsspel. Det var supertrevligt frånsett att jag fick min dödsmens och var borta i en halvtimme. Mamma testade mitt nya Super Mario-spel och tyckte det var kul.

När jag var liten (kanske 8-9 år) så fick jag ett NES i julklapp och så glad jag blev över det! Och mamma har i efterhand erkänt att hon satt och spelade Tetris på det om kvällarna när jag sov, haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.