Cykel, Mountainbike

MTB en måndagskväll

Kroppen vill inte springa just nu, men cykling går bra. Förstår inte riktigt varför men en förklaring kan vara att det krävs mer mentalt för att upprätthålla löpningen när jag springer. I cyklingen finns det fler pauser i t ex nedförsbackar, och ibland kan man bara glida med pga nedförslut och medvind.

Har inte cyklat så mycket på det senaste. Men idag var det så fint kvällsväder ute så efter middagen tog vi ut cyklarna och cyklade en kortis på grusvägarna här om kring. Körde ett lite tuffare pass, dvs inte stanna så mycket och fota. Enda gången vi stannade var för att klappa på en kisse.

En kul grej är förresten de här rosa superfina cykelshortsen jag har på mig. De köpte jag för två år sedan, men har inte fått på mig dom förrän nu. Jag har lyckats tappa 7 kg 8 kg var det visst, sedan förra sommaren och minskat en massa runt magen. Å idag var alltså första gången jag testade att cykla i dem. Så himla sköna!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply eva 30 maj, 2017 at 14:11

    Snygga shorts

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.