Mountainbike

Rekordmånga brudar i Valla!

Cykla i grupp är ungefär det roligaste som finns! Och vilken grupp vi blev ikväll! 23 pers var vi som körde i Valla ikväll och övade på kurvtagning. Perfekt väder, runt 16 grader och lite sol som tittade in genom träden. Lite knottattacker, men inget allvarligt ;)

I Valla finns en perfekt kurva nedanför en nedförsbacke som jag alltid fegar i. Men ikväll har jag äntligen lärt mig hur jag ska ta den! Kändes så kul att kunna utvecklas fortfarande även om jag cyklat mtb i typ 7-8 år :D

Är du tjej och vill cykla mtb i Linköping, så gå med i Mera Lera MTB och Mera Leras tjejgrupp på Facebook vetja!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.