Mountainbike

MTB – girls only! – första träningen

DSC04579
Kolla vilket glatt gäng som kom på MTB – girls only! idag. Pethra med sin snygga Specialized, Eva, Ylva och så Maria som har ett jävla flås och som födde en bebis för en månad sedan.

Vi körde in på stigarna i skogen och började på ett flackt parti där det finns mycket rötter. Ingen tyckte det var svårt. Vi provade att stå upp hela partiet och det var ju förjävligt såklart.

Efter det tog vi oss ned för en backe och upp för en stenig backe, mitt favorit uppförs-parti på Vallabanan. Sedan flöt det på jättefint och vi stannade vid svåra partier och övade. Det blev fokus på drops mitt i och sen avrundade vi. Vi var ute och rullade i ca 75 min.

DSC04581

DSC04586

Pethra nailar ett litet drop för första gången. Känslan! :D

DSC04583

Det sprutade endorfiner ur öronen på allihop och efteråt bestämde vi att det ska bli stående träningstillfällen för tjejer. Vi ska försöka ses en gång i veckan och cykla ihop. För som alla sa så vågar man mer om man är fler som kan visa och coacha.

Så himla himla! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anna Jansson 25 april, 2016 at 09:39

  Wow jag vill också cykla mer er. Så himla skoj!!

 • Reply elisabeth 25 april, 2016 at 13:51

  Jag skulle också vilja ha ett sånt fint gäng att cykla med.

  Går bra ensam men ibland är det bra med peppen när jag är med fler.

  Fast jag har ju också min fantastiska man.

  Ha det bra

 • Reply Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 25 april, 2016 at 14:56

  Men vad kul! Mia är ju en av de coolaste och starkaste som finns :D Kanske kommer och hänger med er någon dag om det klaffar och ni inte misstycker?

 • Reply Katja Kircher 25 april, 2016 at 21:00

  Hoppas att det blir fler gånger, och då ska jag hålla stenkoll på tiden, så att jag inte dyker upp en timme för sent igen :) Men jag fick ju mycket trevligt sällskap ändå, så det finns goda chanser att vi blir fler.

 • Reply joly 26 april, 2016 at 19:44

  Morgan Larsson tipsade om detta i SöndagsMorgan i P4 i söndags morse (dom brukar tipsa om olika aktiviteter som sker under dagen runt om i Sverige). ;)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.