Cykel, Mountainbike

MTB i minusgrader

Vädret gick ju inte att klaga på idag. Drog på mig kläder som jag tänkte skulle passa bra för nån minusgrad. Pumpade däcken på cykeln, behövdes inte särskilt mycket vilket var skumt eftersom det var 2,5 månad sedan jag använde den sist. Sedan drog jag runt sjön som var 11 km, trodde jag! Det landade på närmare 14 km och då med mindre felcykling den här gången.

Stannade till vid Bjärsens nordliga spets och lyssnade på när isen sjöng. Sen var det ett par jävliga uppförsbackar, som jag i vanlig ordning glömt bort, innan hemfärd. Isen glittrade på min högra sida och jag hade tappat allt vad cykelkondition heter. Hej vårsäsongen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Trail & Inspiration 29 december, 2016 at 13:54

  Ljuvliga foton (som alltid)!

  • Reply dessi 31 december, 2016 at 16:13

   Tack vad du är söt! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.