Cykel, Mountainbike, Styrketräning

Sedan sist

Den här veckan har varit över lag mycket lugnare på träningsfronten. Dels har jag haft lingonveckan vilket gör att jag känner mig ynkligare än ynkligast, och så har peppen inte riktigt infunnit sig när jag varit på gymmet.

Men jag har ändå fått till två rena styrketräningspass (varav ett PB i marklyft) och ett pass med funktionell träning. Fredrik och jag åkte till Beach Arena och testade deras multihall och det var himlans skoj! Här kunde man välta däck, lyfta astunga bollar, swinga kettlebells och slå med slägga. En bra grej vi körde när vi ändå var två var dragkamp med rep. Det var ju en riktig mördare att försöka rubba Fredrik!


Avslutade passet med kettlebellswingar, från 8 kg upp till 20 kg (hittade ingen tyngre). 12-10-8-6 swingar från lättast till tyngst utan vila.

Idag på 1:a maj drog vi till Mjölby och cyklade milen. Men jag tror vi cyklade fel på något ställe för Garmin landade på 6,5 km. Borde egentligen undersökas, men jag är faktiskt inte så sugen på att köra den banan igen. Den var inte alls lika kul som 5:an. Fick inte lika bra flow.

Men vädret var fantastiskt och jag kunde cykla i kortbyxat. Solen stekte ordentligt där det var öppen skog, och jag önskade att jag hade tagit kortärmat också.Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.