Cykel

MTB ut till landet

DSC_63562

DSC_6400

DSC_64222

Det härliga vårvädret håller i sig! Idag var det riktigt varmt och skönt. Började dagen med att gå ner på stan och fika med en vän som numera bor i Stockholm. Blev jättevarm och fick ta av mig jackan och bara gå i t-shirt. Då är det väl vår?! :)

Efter det gick jag hem och bytte om till träningskläder och cyklade ut till Fredriks storasyster Anna som bor i ett litet gavelhus på landet. Vi fikade och njöt av solen. Gav mig på att försöka smyga mig på en orre som jag såg i buskarna men den flög hela tiden iväg när den såg mig komma.

När jag kom hem lade jag mig på en bänk på innergården och pustade ut. Tittade på några gråsparvar som sjöng för varandra på taket ovanför mig och njöt av att värmen och solen äntligen är här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Niklas 21 april, 2013 at 20:58

  Snygga bilder som vanligt! Å så verkar det ha uppdaterats med en 70-200 VR 2.8… ;)

  • Reply dessi 22 april, 2013 at 12:17

   Amen visst sörrö! Bra porträttlins som även funkar för inte alltför lättskrämd naturfotografering.

 • Reply Rund är också en form! 22 april, 2013 at 08:38

  Visst har det varit ljuvligt. Första lilla (kräft)”brännan” fick jag igår, när man var ute i solen nästan hela dagen. :-)

 • Reply Suzan 22 april, 2013 at 11:09

  Uuuuunderbara bilder!!! <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.