Cykel

Sufferfest!

trainer

Tvi valingen! En halvtimme på trainern. Tufft, men inte uttråkad en sekund tack vare thesufferfest.com. (Nej jag är inte sponsrad, tycker bara det är bra skit).

Hittade sidan via forumet på cykla.se och på sajten kan man hitta en drös olika videos att titta på när man cyklar (eller bara för nöjes skull beroende vilken läggning man har). De kostar dessvärre en slant men det är ändå inte så fasligt mycket med tanke på att man laddar ner filen och kan se den om och om igen. Text som poppar upp i videon berättar för dig vilken kadens och upplevd ansträngning du ska hålla och en liten klocka tickar ner tiden när det är ca 1 min kvar av varje moment.

Kadens 110 i ansträngning 4 av 10. Jojomensan. Bara jag börjar trampa i 110 (vilket är typ snabbt som ett as för mig) stiger pulsen upp mot max. Hej och hå!

Nåja. Bra skit iallafall. Som sporrar en att ta i lite hårdare och hålla ut lite längre (eller ens ta fram trailern *host host*).

sufferfest

Men tusan vad det sliter på bakdäcket. Har beställt ett trainer-däck i het senapsgul färg som förhoppningsvis kommer nästa vecka.

trainerdack

Nu: hopp i plurret och sen hem till Frida och Robert för Melodifestivalen!

Laters!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.