Cykel, Mountainbike

No Garmin, No Rules

cykel10

Drops, eller iallafall små drops känner jag att jag har besegrat mentalt. De skrämmer mig inte längre. Likaså nedför i allmänhet, för där har man liksom farten med sig som hjälper till. Däremot om det kommer en stenig passage på plan backe eller lite uppför, då skriker hjärnan STOPP! JÄVLIGT DÅLIG IDÉ.

KAN ju ha att göra med att jag är en långsam cyklist som alltså inte kan ta hjälp av farten att ta mig över såna passager. Får snällt gå av cykeln och leda den genom knixigheter. Men det går det med, för kör man inte med klocka har man ingenting att hetsa upp sig för :) No Garmin, No Rules.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.