Livet

Nya ballemöbler & blommor

Har haft en SÅ bra helg! Jobbade i fredags, sen plockade jag upp Theresa och vi åkte till IKEA och köpte trall till hennes balkong. Besökte även Dollar Store, Jysk och Rusta för lite småshopping. Det tog några timmar om man säger så ;) Dagen efter hade hon lagt ut all trall på balkongen och det blev jättefint!

Inspirerad av det åkte Fredrik och jag senare på kvällen och köpte nya möbler till vår balkong som jag spanat in. Älskar hur det blev! Vår balkong är väldigt långsmal, och ett fyrkantigt bord hade bara gjort det ännu mer kantigt. Det runda bordet bryter av mot det kantiga. Det blev så fint! Nu ska jag bara köpa en matta, lite kuddar och lite nya ljusslingor så vi kan ta bort julbelysningen runt räcket. En grill står på inköpslistan också.

I lördags förmiddag och även idag, söndag, har jag varit och köpt en hel drös med blommor som jag satt i krukorna där ute. De hade vissna växter sedan i höstas och det såg för taskigt ut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.