Länkkärlek

Nya GIViktkoll.se

GIViktkoll var det verktyg jag använde när jag började äta LCHF för fyra år sedan. Innan det använde jag viktklubb.se men det var ingenting för mig.

Av en slump gick jag in på giviktkoll.se idag och såg att de gjort en rejäl uppfräschning! Snyggt! :) Insidan av sajten är inte så mycket nytt, man har mest ändrat typsnitt och sådär men en välkommen funktion är att man nu kan lägga till egna livsmedel.

GIViktkoll rekommenderar dig att äta mer protein än fett och det kan ha varit en framgångsfaktor för mig. Just nu känner jag för att använda verktyget i några dagar för att se hur det känns.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.