Tankar, Träning

Nya mål med siktet framåt!

Jag har blivit så inspirerad av vissa bloggtjejer som ger järnet med träning och kost i en månad och som lyckats forma kroppen så snyggt och gått ner i vikt på köpet. Kan dom kan jag!

Mål 16 februari-16 mars:

– träna CrossFit minst 3 pass per vecka
– gå ner 3 kg i vikt

Hur ska jag lyckas med detta? Tja, tränar jag stenhårt och ligger i och inte trycker i mig lösgodis så kommer viktmålet att lösa sig automagiskt. Just nu har jag lagt på mig ett par kilon och känner mig plufsig. Det är de kilona jag vill få bort just nu. Mitt fokus därefter är att bli starkare och få en mer fit kropp, inte att bli smal till varje pris.

Jag kommer planera in 3 pass per vecka och får inte under några omständigheter boka av dessa. Jag ska försöka anamma att träna två dagar, vila en dag, träna två dagar, vila en dag osv.

Jag kommer inte vara så hård mot mig själv förutom detta. Fika med en kompis på stan och ta en bulle tänker jag göra för det förhöjer livskvalitén. Trycka i mig 0,5 kg lösgodis hemma i soffan sänker livskvalitén. Ni hajjar. Jag räknar inga kalorier eller kolhydrater.

Har jag träningsvärk? Skitsamma! Skulle jag skylla på träningsvärk så skulle det bara bli ett pass i veckan och det håller ju inte.

Har jag ingen lust? Bullcrap! Just do it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Caritha 16 februari, 2012 at 06:58

  Låter som om du har ett bra mål att sträva mot. Det kommer att gå alldeles lysande. Lycka till!

 • Reply Sofia 16 februari, 2012 at 08:49

  Härligt!! Kör på :-)

 • Reply Jennie 16 februari, 2012 at 11:18

  Kör hårt! Kommer gå fint, låter som ett bra uppsatt mål!

 • Reply Jennie 16 februari, 2012 at 14:27

  Btw så tycker jag att ”just do it!” är det allra bästa sättet att tänka om man vill få saker gjorda. Det är inte alltid jättekul att träna, men om man låter bli att tänka så mycket och bara gör så får man det gjort ändå, och hur kort eller slött passet än blir så är man ändå bättre än den som just då ligger i soffan. ;)

  • Reply dessi 16 februari, 2012 at 14:30

   Helt klart! :) Jag är annars en mästare på att tänka efter och känna före saker o ting vilket för det mesta bara skjuter upp och skapar ångest.

 • Reply Come on, come on! | 26 februari, 2012 at 22:51

  […] upp mål och det är nu 2 veckor kvar. Mitt mål är att gå ner 3 kg till den 16:e mars (minns ni detta?). Det går bra med det målet. Jag har ca 2 kg kvar. Det ska jag väl klara? Ja det kom en hund i […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.