Träning

Det jag är sugen på-pass

Oftast tränar jag sånt jag är sugen på och tycker är kul. MTB är iofs inte så mycket träning för mig, det är ett sätt att ha skoj :) Men gymmet får jag nog ändå säga är en plats jag går till när jag vill träna. Igårkväll satt jag och tittade på olika kettlebells-klipp på YouTube och läste lite bloggar i ämnet.

Tjong! och suget efter att träna med kettlebells kom som ett brev på posten. När man tävlar i kettlebell finns det något som heter Long Cycle. Det går ut på att göra så många Clean & Press (googla det!) man kan under en viss tid. Det såg helgrymt ut! Självklart ville jag vara lika grym så jag övade på tekniken framför spegeln på Friskis & Svettis i Tannefors.

Sedan blev det en härlig blandning av KB-svingar, KB-rodd, rodd i maskin, rygglyft och wallballs. Wallballs är grymt för flåset och för framsida lår. Jag körde bara typ 3×10 men låren är helt mos! Kolla min instagram (länk i högerspalten) hur wallballs ser ut.

IMAG0318

IMAG0323

IMAG0324

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 28 september, 2014 at 17:29

    Låter som (nästan) alla mina pass. ”Vad jag är sugen på-” alltså. :-)
    Kram M

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.