Shopping, Träning

Hörlurar från Urbanears

HUR snygga?!

De orange är också grymt snygga men Löplabbet hade inte de hemma. Sladden är i tyg och trasslar sig inte när man har dem i fickan. Smart!

Körde triceps/bröst/mage på lunchen. 2:a veckan med tung styrketräning avslutas snart. Liggande hantelflyes är en favorit för bröst och idag riktigt darrade bröstmusklerna! Har annars svårt att känna kontakt i i vissa muskler när jag tränar trots att jag tänker på tekniken och inte lassar på för höga vikter direkt. Men jag vet att det kommer. Ju mer vältränad man är desto bättre kontakt får man med musklerna.

Några muskler jag brukar få grym kontakt i är rygg, mage och ben. Det är jag glad över.

Dagens träning:
Bröstpress i smith
Hantelflyes
Flyes i Pec Dec
Hantelpress
Triceps pushdowns i CC
Kickbacks
Tricepsextensions
3×40 s plankan (på tå) – ökning med 10 s per set!
Skriva bokstäver i luften
Fällkniven med pilatesboll
Bålvridningar med medicinboll

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marta 16 december, 2011 at 23:08

    Snygga och praktiska lurar. Jag springer oftast utan musik, men jag kanske skulle oftare välja att ha musik om jag också ägde ett par sådana. Jag ser att du ligger i och tränar flitigt. Ett tips för variation i träningen som jag själv nyligen upptäckt är TRX!! Magiska band!! Träningsvärk i muskler jag knappt visste att jag hade. Testa! Du kommer inte ångra dig!

  • Reply Me! 19 december, 2011 at 22:41

    Visst är dom bra! Jag har haft ett par lila fast i den mindre sorten sen i våras. Älskar dom! Trasslar aldrig, många som säger sig vara trasselfria är inte det när det väl gäller.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.