Inredning

Nytt vardagsrum!

Idag åkte gamla soffan till tippen. Den har varit med sedan 2007 och den är för stor och för mörk för vårt lilla vardagsrum vi har i huset. Istället hämtade vi en ny liten soffa med ljusare klädsel på mäklar-kontoret då de gjort om och skaffat nya möbler i sin lounge-del. 1200 pix betalade vi!

Och så hämtade vi ju såklart min fina två-armade lampa som jag vunnit på auktion. Den blev svindyr i slutändan, men man ser de så sällan i sånt här fint skick så det fick bära eller brista när jag lade sista budet på gymmet igår.

Så när allt var dammat, dammsugit och fixat ställde vi dit lampa och soffa. Satte upp lite tavlor på väggen bakom soffan och fixade iordning i bokhyllan. Passade på att ställa våra högtalare på sina stativ också, men jag är ändå inte nöjd med ljudet när jag spelar viss typ av musik. Vet inte om det är rummet som är för litet eller om jag kommit åt nån knapp på förstärkaren som vi inte lyckats lokalisera. Får ingen riktig klang i ljudet och det stör mig. Synth låter bra men rock låter bajs. Undviker att spela musik.. Pappa skulle eventuellt komma hit imorrn och lyssna.

Hur som.. Visst blev det fint?

Jag har beställt en liten rund fotpall till soffan i härlig vintage-senapsgul färg och så ska jag beställa nya fina ben till soffan från prettypegs.com. Helst vill jag slipa parketten och tapetsera om också men det får bli till sommaren :)Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Trail & Inspiration 30 mars, 2018 at 11:36

  Superfint!!!
  Men tippen? Kunde ni inte kört den till mig? Haha! ;-)

  Kram M

  • Reply dessi 30 mars, 2018 at 12:15

   Haha tack! :D Alltså för Fredrik sved det hårt att slänga den, men ingen ville ha den so what can you do? ><

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.