Cykel, Livet

Kaninhäng istället för träning

Idag sov vi riktigt länge, det var lite jobbigt att vakna och inse att halva dagen försvunnit. Jag hävde lite turkisk yoghurt och stack ut för att cykla lite MTB i skogen. Fredrik cyklade han med, men han skulle bort till Vidingsjö och springa LOK-milen.

I början av skogen finns en uppförsbacke som i och för sig inte lutar så mycket men den är rätt lång. Kände hur pulsen steg till typ max direkt och resten av rundan fick jag kämpa mig fram. Fick inget bra flyt. Är för långsam på de tekniska partierna så när det väl kommer en kulle eller en häll som jag ska uppför har jag inte tillräckligt med fart  och får alltid stanna och gå uppför. Skogen var också full av festande studenter så jag gav upp efter 20 minuter. Det här var inte kul.

Jag ställde cykeln i förrådet, gick upp till lägenheten och tog med mig kaninen ut och lade mig i parken och läste en bok istället. Fredrik dök upp nån timme senare och gjorde oss sällskap. Ibland gör man bara helt rätt i att strunta i träningen och njuta av annat istället :)

stefan

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply FridaA 25 maj, 2013 at 21:01

  Vad mysigt det lät. :-)

 • Reply Liie 25 maj, 2013 at 21:40

  Så himla söt kanin! Älskar kaniner, har en också :)

 • Reply maria at inredningsvis 28 maj, 2013 at 16:59

  SÅÅÅ SÖT…och Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.