Cykel

Rulla de rulla..

bild66

Ja alltså. Jag inbillar mig att det är lättare att få fler mil i benen genom att cykla på det här viset. Iallafall kommer jag till skott oftare. Tanken var att gå på spinning i vinter, men med tanke på hur mina dagar ser ut jobbmässigt.. Nää ain’t gonna happen.

Hur var premiären då? Aj i armarna, aj i snippy. Det märks att jag inte kört lvg på ett tag. Körde 30 svettiga min framför ett avsnitt av west wing som Fredrik är ett stort fan av. Kan hända att jag hoppar upp lite senare ikväll och river av en till runda. Satte upp golvfläkten som blåste rakt på mig. Kändes precis som att vara med i tour de france. Joråsåatteh..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Richard 15 september, 2013 at 07:46

  Vad härligt det ser ut! Jag har funderat på att skaffa en trainer men inte kommit till skott. Hur tycker du ljudnivån är? Jag funderar på hur bra det fungerar i en lägenhet med grannar under… Vilken modell var det?

  • Reply dessi 15 september, 2013 at 22:08

   Hej! Angående ljudnivån så är den här modellen jättebra tycker jag. Bor högst upp i ett bostadshus så ljudnivån är viktig för mig. När däcken rullar mot motorhjulet är det enda som hörs, det är ett vinande ljud kan man säga. Ungefär som en spinningcykel.

   Just den här heter Elite Super Crono Power Mag Elastoge. Dock verkar det vara en utgående modell.

   • Reply Richard 17 september, 2013 at 13:42

    Tack! Det verkar väldigt lovande efter att ha sett filmen också.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.