Löpning

Run run run awaaaaay!

Onsdagar springer jag med mamma i skogen, men idag när hon kom hit slutade det aldrig att regna. Det var ihållande stadigt regn. Så vi tänkte om och traskade bort till Friskis & Svettis Kanonhuset, som ligger ca 20 min promenadväg bort, för att springa på bandet. Väl där var det stängt med en lapp på dörren om att de öppnar klockan 14 idag. Ack och ve! Blöta och lite småsura gick vi hem till mig igen.

När mamma åkte hem blev det uppehåll. Vi bestämde att vi skulle springa nästa vecka istället. Så det blev ingen löpning för mig i förmiddags. Däremot var jag ute i en halvtimme nu ikväll och sprang medan jag lyssnade på P3. Klurigt att veta hur man ska klä sig när det är juniväder, dvs inte särskilt varmt men inte heller kallt. Så jag tog på mig en långärmad tunn funktionströja och min gråa tunna löparjacka utanpå (mest för att den har en ficka för mobil och nycklar).

Svettades hej vilt den sista kilometern och nu sitter jag här.. varm och eftersvettig och bara ler :)

DSE_9290b

DSE_9291a

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.