Löpning

Runt Stångån

Att ha promenadstråken vid Stångån precis utanför dörren om dagarna är en rätt bra sak. Synd bara att jag sällan tar tillfälle i akt och tar en springrunda där. Det räcker ju med att springa på lunchen ett par gånger i veckan eller direkt efter jobbet. Vi har ju till och med dusch på jobbet så det är ju hur smidigt som helst.

Strax innan jag slutade jobbet idag snörade jag om till löparmundering och sprang ett varv runt ån. Jag jobbar väldigt nära en av de stora gångbroar som går över vattnet och jag behöver inte stanna vid trafikljus vilket jag tycker är skönt. Jag tycker om att kunna springa oavbrutet.

Det var snö och slask på vägbanan vilket blev lite halkigt för mina Nike Free. Jag valde mellan dem och mina Inov-8 med gummidobbar som jag också gillar väldigt mycket. Jag flåsade på ganska bra men kunde ändå hålla andningen kontrollerad.

Jag hade en period då jag sprang utan musik eftersom jag då tyckte att den störde mig. Jag vet inte varför, kanske var det brist på nya låtlistor? Men nu har jag börjat lyssna på musik igen och upptäcker att jag orkar springa snabbare. Förmodligen för att jag slipper höra mitt flåsande :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.