Livet, Löpning

En snabb 2,5:a!

Ikväll har jag varit ute på en snabb 2,5:a. Det var blött och småfuktigt ute och det var skönt att komma ut efter att ha varit inne mestadels idag.

Mitt liv har ändrat riktning de senaste veckorna. Det största som har hänt är att jag slutat på mitt jobb. Jag har länge funderat på att satsa på min fotografering och känner att jag nu har chansen att verkligen göra det. Det här har dock gjort att det blivit svårare för mig att komma iväg och träna eftersom jag inte har några fasta punkter i tillvaron. Lam ursäkt kanske, men det är iallafall en förklaring.

Våren står för dörren med aktiviteter som jag älskar. MTB och inlines och löpningen såklart! Jag har två ben, jag är hel och jag är frisk. Det vill jag ta vara på.

Latmask vik hädan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 20 april, 2013 at 08:49

    Modigt att du vågar ta steget! Och roligt att jobba med det man brinner för. Du fixar det! :-)

    Kram M

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.