Cykel

Scott Contessa Speedster 15

scottspeedster15

Vissa lägger pengar på boende eller naglar och dyra ansiktsbehandlingar. Andra lägger pengar på sport. För faktum är att jag skiter i hur mina naglar ser ut och även om vi letar större boende så trivs vi bra i vår billiga tvåa.

Den här finingen har jag beställt och kommer i början av nästa vecka. Och jojomensan! Jag valde faktiskt komponenter före utseende. Var inne på en vit clean cykel först, men har ändrat mig flera gånger så jag bestämde mig för att utseendet skulle spela mindre roll och istället gå på komponenter och känsla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Emma B. 2 maj, 2013 at 18:58

  Dretsnygg! Och nu MÅSTE vi landsvägscykla tillsammans! :D

  • Reply dessi 3 maj, 2013 at 22:01

   Lätt Emma! :)

 • Reply Katja 3 maj, 2013 at 11:00

  Men se så fin! En tjejkompis köpte sig precis en sån (fast herrmotsvarigheten) för ett par veckor sen och hon är supernöjd. Hoppas ni får många fina mil tillsammans, Scott är bra!

  • Reply dessi 3 maj, 2013 at 22:01

   Vad kul att höra! Tack för dina peppande ord! :)

 • Reply Josefin 3 maj, 2013 at 22:14

  även om du inte fokuserade på utseende är den ju assnygg ;)

  • Reply dessi 3 maj, 2013 at 22:25

   Haha tack! :D It’t growing on me ;)

 • Reply anette 5 maj, 2013 at 10:02

  Superfin cykel.. Jag ska ju cykla Tjejvättern om bara nån dryg månad om inte kommit igång med träningen än… Hmmmm… Min tanke är att ta mig runt på min tunga 7växlade Skeppshultcykel.. den är ju underbar att cykla på.. MEN.. den är just tung o jag ser inte fram emot att ta mig upp över Omberg på den. Så jag är sugen på att köpa mig en racer. Många har ju så supertunna däck men denna här ser med ”lagom” ut. Fast den kostar ju skjortan. Får kanske ge mig ut på en beganad jakt. Nellborgs har ju en bra begagnadhörna i sin butik kanske att jag kan hitta något där.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.