Livet

Sista rycket innan Åre

Har farit runt som ett skott idag! Har först träffat ett par som gifter sig i mitten av september och stämt av de sista detaljerna och haft en provfotografering med dem. Under tidigare år har jag haft att provfotografering ingår i alla mina bröllopspaket, men nu i år gjorde jag om så att man får köpa till en provfotografering om man vill. Dessutom har jag tagit mig an färre bröllop den här säsongen och jag känner hur bättre det blivit för mig. Just det här paret jag träffade idag är störtsköna och inte alls blyga framför kameran utan hånglar loss, älskar! :)

Efter det åkte jag runt till olika platser och tog bilder till mäklarna som de kan ha i vinter när de ska sälja hus. Då blir ju Hemnet-besökarna glada över att se en fin sommarbild på området de ev ska flytta till. Sommaren går snart mot sitt slut och det är inte många veckor kvar med fint och varmt väder tänker jag.

Jag kom hem sent och har panikpackat inför resan upp till Åre imorrn. Evelina hänger på och vi ska turas om att köra. På lördag gifter sig hennes syster och jag ska vara fotograf. DRÖMMEN!

Ha det gott så länge så ska jag försöka blogga från fjällen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.