Livet

En skiter i traditioner-midsommar

Midsommarafton idag. Vi hade inget planerat (våga vägra traditioner lixx!), så vi sov jävligt länge och åt brunch och så tog vi oss bort till Amundebo i Ulrika och gick Amundeboslingan som är en del av Östgötaleden. Det är nästan ingen som går där, stigarna är liksom igenväxta och man hittar typ bara tack vare de orange markeringarna.

Jag rekommenderar att gå leden medsols, på så sätt får man finast utsikt. Den är lite knixig så ha rejäla stabila skor för bra fäste för här är det i princip offtrail. Själva slingan är inte så lång, bara 2,5 km. Men tar man det i sakta mak, tittar på hästarna, bina och fotar så tar det ca en timme runt.

Först går man längs en grusväg en bit innan man tar sig upp bland stenar, högt gräs och buskar upp till utsiktsplats bland tallar, granar och blåbärsris. På väg neråt igen ser man ut över Amundebosjön och här har man satt dit en ny bänk där man kan sitta och titta ut över sjön. Där satt vi säkert i en halvtimme och pratade om allt möjligt, hur naturen inspirerar genom att aldrig vara förutsägbar.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.