Tankar

Slappt!

Det är inte kommentarena som gör en blogg stor utan besökarantalet. Men det är samtidigt ingen givande situation när besökarantalet ökar men kommentarerna sjunker. Jag har hellre en liten skara läsare som hör av sig än många hundra besökare som är tysta.

Jag förstår att en hög inläggsfrekvens bidrar till färre kommentarer. Ni kanske skulle höra av er oftare om jag bara skrev ett inlägg om dagen, eller ett varannan dag?

Jag förstår också att man ibland får se ur besökarnas perspektiv, så att man kanske skriver så att läsarna känner att de verkligen kan bidra med sina kommentarer, men jag tycker det är svårt. Jag vet inte hur min blogg uppfattas. Jag kan aldrig se min blogg ur en objektiv synvinkel. Och man måste inte heller alltid bidra med något jätteklokt i kommentarsfältet, det behöver man faktiskt aldrig göra! Det räcker med att skriva någonting i stil med att man har läst inlägget och kanske till och med att man uppskattar innehållet.

Jag försöker balansera bloggen så gott jag kan och jag vill att min blogg ska ha mycket liv och därför är det en bild till nästan alla inlägg. En blogg med bara text är ganska trist.

Så, jag tycker ni som sällan eller aldrig skriver får ta och sluta vara så slappa! Ni är faktiskt för jävla dåliga på att kommentera! Eller berätta om det är nåt särskilt jag ska skriva om! Mer dietsnack? Mindre dietsnack? Mer om beroende? Mindre om beroende? Mer om foto? Mer om relationer? Mer vardag? Mindre vardag?

Jag svarar gärna på frågor! Vad som helst förutom spydigheter :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Pethra 9 januari, 2012 at 16:04

  Mer dietsnack! :-) Jag diggar din blogg oavsett och uppskattar dina fina bilder, Keep it up!

 • Reply Josefin 9 januari, 2012 at 17:11

  Jag är en ny läsare och tittar in här lite titt som tätt för det var något inlägg för ett tag sedan jag gillade. Men jag tror att anledningen till att jag inte skrivit något är för att det är väldigt mycket jag inte håller med om eller förstår, så då är det bäst att inte skriva något för att det inte ska bli ”spydigheter” ;)

  Jag kommer fortsätta kika in (via bloglovin) och jag lovar att om det står något jag gillar så kommer jag göra mig hörd med ett jubel ;)

 • Reply Anna 9 januari, 2012 at 17:15

  Jag erkänner, jag är en av de där slöläsarna, men jag ska försöka bättra mig. Jag läser gärna om träning, kost och inredning.

 • Reply Sandra B 9 januari, 2012 at 17:31

  Hej Dessi! Har läst din blogg sen jag gick på gymnasiet om jag inte minns fel, och det är i år 6 år sen. Då minns jag bloggen som röd med en vit ruta för text, om det nu stämmer!
  Jag kommenterar sällan på bloggar då jag inte är så pratsam av mig :) Jag gillar dig blogg för den innehåller lite av varje, och du är nog den som inspirerade mig till att börja äta lågkolhyratkost :)

 • Reply Carro 9 januari, 2012 at 18:23

  Du skriver jättebra och jag tycker du har en jättefin blandning mellan träning, kost, personliga bitar och bilder. dessutom är hela designen otroligt snyy, keep on going bruden! :)

 • Reply Ocean 9 januari, 2012 at 18:24

  Hej där! Kikar in ganska så sällan men mer frekvent senaste tiden! Tror inte jag lämnat ngn kommentar förut men får väl bli ändring på det! :-) Tycker det är intressant att läsa om din träning och ”din” mat. Samtidigt är det variationen som gör det! :-)

 • Reply Snorkkis 9 januari, 2012 at 19:13

  Jag stengillar din blog! Bra mix av träning, mattips, dietsnack och beroendesnack.

  Och så en fråga (eller två): Vad är din favoritträning och favoritmaträtt? :)

 • Reply Maria 9 januari, 2012 at 19:26

  Sällar mig till skaran som lovar att hädanefter kommentera mera! ;) Tycker att du har en härlig och inspirerande blogg, med en bra balans mellan träning, kost, privat och arbete. Snygg är den också :)

  Får dessutom tacka för ett bra tips som du skrev om för ett bra tag sen, att använda foundationborste! Använder samma foundation som du gör, och efter att jag införskaffat en bra borste är det nästan ännu roligare att sminka sig på morgonen. Så, tack för det! :)

  Hur går det med löpningen förresten, är den helt ute ur bilden?

 • Reply Karin 9 januari, 2012 at 19:36

  Ja, jag tänkte på det också.. för ägg är så jäkla nyttigt och framförallt mättande!
  Jag har ca 12 kg kvar till min mål vikt. Gått upp mer under jul än planerat. Jag hoppas på att nå mitt mål- men det blir hårt… vi får peppa på varandra! :) Deal?

 • Reply Katarina 9 januari, 2012 at 19:54

  Gillar din blogg :) Brukar titta in här i stort sett dagligen. Framförallt uppskattar jag dina inlägg om träning i alla dess former – du är verkligen en tjej som provar på det mesta. Ska bli bättre på att kommentera!!

 • Reply Åsa 9 januari, 2012 at 21:18

  Tillhör också en av de slöa. Ledsen för det. Tycker att du har en lagom blandning. Började läsa din blogg för många år sedan och tycker att det du skriver om träning är det mest intressanta för just mig.

 • Reply Linnea 9 januari, 2012 at 23:57

  Jag är dålig och slö, ska skärpa mig! Jag läser gärna mer om mymlan! Annars gillar jag det du bloggar om. Även mer vardagsgrejer skulle vara kul!

 • Reply Frida 10 januari, 2012 at 11:26

  Hej! Har just startat upp mitt nya LCHF liv. Jag är oerhört peppad och på bara en vecka känner jag resultat. Har kollat runt på internet och läst bloggar så ögonen blöder. Idag hittade jag din blogg och den kommer jag absolut att bli fast i. Du verkar vara en härlig människa. Heja dig!

 • Reply Emma 10 januari, 2012 at 19:44

  Mer dietsnack tycker jag. :) Och gärna fler recept =D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.