Resor

Steam Hotel & Spa

I förra veckan var jag med Linköpings-mäklarna (och några från Stockholmkontoren) på konferens på nya Steam Hotel i Västerås. Vi käkade mat, hade diskussionsmöten, spelade spel och badade. Jag skulle själv aldrig uppsöka ett spa för att götta mig, jag är för rastlös för det. Men som tur är kunde jag anpassa det lite efter mig själv genom att bada i utomhuspoolen med utsikt över Mälaren (jojomänsan!) nån timme innan jag gick upp till hotellrummet och sov en sväng. Hade jul fått gå upp kl 06 för detta, gaah!

På natten kunde jag inte sova. AC:n var trasig i mitt rum så det var typ 25 grader där inne. Jag gick ner till receptionen och bad om ett nytt rum. Hamnade först i nåns VIP-rum men fick till slut ett eget som var mycket svalare :)

Över lag, fint som snus ett par dagar! Maten var sådär (med undantag för desserten), men inredningen och själv spa:t var jättebra. Åk dit om ni vill!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.