Livet

Stensjön från Öna Kulturreservat

Inte visste jag att den här lilla pärlan kunde vara lika vacker så här på vintern som i våras!

dscf3784

Det var förstås rejält mycket kallare idag fastän det var vindstilla. Råheten kändes i luften och jag frös trots underställ och mössa. Nere vid grillplatsen precis nere vid vattnet hade man fyllt på med ved och jag tänkte direkt att vi skulle åka hit och grilla någon dag snart Fredrik och jag.

Öna Kulturreservat ägs idag av Länsstyrelsen och består av fyra pyttesmå jordbruk vid Stensjön ungefär 8 km söder om Haraldsbo där jag bor. Vem som helst får komma hit och gå bland husen och uppleva absolut tystnad. Man får dessvärre inte gå in i byggnaderna förutom när det är guidningar.

dscf3812

dscf3798

dscf3899

dscf3811

dscf3808

dscf3854

dscf3815

dscf3866

dscf3897

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.